Nieuwe GRIC Leden

Op deze pagina krijgen ondernemers die zich als nieuw lid aanmelden bij het GRIC de gelegenheid om zich voor te stellen aan de leden van de ondernemersvereniging. Door op de bedrijfsnaam te klikken komt u (indien beschikbaar) op de website van het nieuwe GRIC-lid. Onder de logo's vindt u korte omschrijvingen.

 MOOOY - more for you


 

MOOOY

Hoofdstraat 33, 5121 JA  Rijen
0161-240358

MOOOY heeft haar deuren geopend! Zes ondernemers hebben de krachten gebundeld in een prachtig concept. MOOOY biedt méér op het gebied van persoonlijke verzorging en uitstraling.

Een zestal ondernemers waaronder Kapsalon Yvonne Knippen en Koffie, Beauty by Welten Schoonheidssalon, Pedicure Grid’s voetzorg, voetreflex therapeute Caroline van de Broek, gezondheidscoach Kethlin Biemans, en Serona Peters Fotografie zijn onderdeel van MOOOY.

De kapsalon en schoonheidssalon hebben een eigen ruimte, de andere ondernemers delen een ruimte.  De ontvangstruimte is gezamenlijk, daar is een sfeervol café gemaakt waar men een heerlijk kopje koffie kan drinken en een gezonde smoothie kan nuttigen. Samenwerking loopt als een rode draad in dit concept. Delen is vermenigvuldigen, een win-win situatie voor iedereen. Er is ook ruimte voor pop-up winkels in het café van MOOOY.

Verwennerij ten top, voor dames en heren!

**