GRIC Junior activiteiten

01-07-2021 GRIC Junior bedrijfsbezoek

Het was een geslaagd bezoek! Lees het verslag hier.


Op donderdag 1 juli zijn we vanaf 17.30 uur welkom bij Wilgenhart & Wilgenweide, naast camping ook zorgboerderij, streekwinkel en Bed&Breakfast. Een lokale en duurzame onderneming in het buitengebied van Molenschot.

De onderneming wordt gerund door Vera en Dave, de jongste generatie van een gevestigde ondernemersfamilie in onze regio. Ze nemen ons mee door hun bedrijf, en vertellen ons over hun visie op lokaal ondernemerschap en bedrijfsopvolging. Aansluitend zal er uiteraard gezorgd worden voor een hapje en drankje om bij na te praten.
24-09-2020 GRIC Junior netwerkbarbecue

Het eerste en langverwachte evenement van dit jaar voor ondernemers onder de 40 is een feit!


En wat een succes was het. Georganiseerd door commissieleden Erik van den Broek en Eveline Vermeer en mentor Kees Hooft hebben maar liefst 27 deelnemers, waarvan 12 introducees, een inspirerende en leerzame avond gehad bij Grand Café Fabels. Onder het genot van fantastisch eten en een heerlijk drankje is vol aandacht geluisterd naar de inspirerende pitch door Nick. Een architect met een bijzondere missie (ArchitectDirect). Namens de gemeente waren ook burgemeester en wethouder (samen de enige leden van het college B&W onder de 40) aanwezig om hun enthousiasme te laten blijken voor dit initiatief. Een bijzondere avond die absoluut vraagt om een vervolg!