07-01-20 | Geslaagde editie Captains Dinner

Het vernieuwde De Hof van Gilze was dit jaar de locatie voor het traditionele Captains Dinner.


1578567006Ik6zsK5BnU6QvBjn


De eerste gasten waren al even voor zessen binnen, ontvingen bij binnenkomst de al evenzo traditionele naambadge en werden daarna in de zaal persoonlijk welkom geheten door voorzitter Bert Wagemakers. Rond kwart voor zeven waren de meeste gasten binnen en nam Bert het woord. Hij blikte in zijn nieuwjaarsspeech kort terug op het afgelopen jaar waarin o.a. het 70-jarig bestaan van GRIC met bijzondere activiteiten gevierd is zoals een feestavond, een 2-daagse excursie en een diner met veiling voor het goede doel. Voor 2020 staan de traditionele bijeenkomsten zoals ontbijtsessies, excursie en bedrijvendag weer op de agenda. GRIC Junior zal verder opgetuigd worden en de Ladies Day krijgt een vervolg. Ook wordt er, in het kader van de viering van 75 jaar vrijheid, een lezing georganiseerd rondom het thema ‘Vrijheid in Ondernemen’.


Daarna bedankte hij burgemeester Jan Boelhouwer, die zijn laatste Captains Dinner bezocht, voor zijn inzet voor de gemeente en het bedrijfsleven. De heer Boelhouwer nam daarna kort het woord en sprak zijn waardering uit voor de actieve rol die GRIC neemt als ondernemersvereniging en benadrukte, in het kader van de viering van 75 jaar vrijheid, daarnaast het belang ons te realiseren dat vrijheid in ondernemen niet vanzelfsprekend is.


1578567016xAw8I5wFvT5sNmGU


Met een toost op 2020 opende de voorzitter daarna het traditionele Captains Dinner: in zowel de zaal als de brasserie stonden heerlijke stamppotten met o.a. stoofvlees, worst, spek, mosterd en een vegetarische variant klaar. Een perfect verzorgd buffet waarvan de gasten gretig gebruik maakten. Daarnaast zorgde het personeel van De Hof van Gilze ervoor dat iedereen op tijd werd voorzien van een drankje.


Veel geanimeerde gesprekken werden gevoerd tijdens deze wederom zeer geslaagde eerste GRIC-activiteit in 2020. Met dank aan alle leden die aanwezig waren en natuurlijk De Hof van Gilze voor de geweldige ontvangst!


Bekijk hier de foto's