29-10-20 | 20 gratis dakscans!

20 gratis dakscans voor ondernemers in de gemeente Gilze en Rijen

Door zonnepanelen te plaatsen op je bedrijfsdak bespaar je op de energiekosten en het levert je een goed rendement op. Bovendien komt je bedrijfspand in aanmerking voor een beter energielabel en het geeft je bedrijf een duurzame uitstraling. Ieder bedrijf is anders en dat betekent dat er niet één oplossing is voor allemaal. Een onafhankelijk adviseur komt graag op afspraak bij je langs om de mogelijkheden in kaart te brengen. Hij kijkt of het pand geschikt is voor zonnepanelen, hoeveel panelen op het dak passen en hoeveel energie deze opleveren.


Wil je in aanmerking komen voor een van de 20 gratis dakscans? Meld je dan snel aan via duurzaamheid@abg.nl. Let op: deze actie loopt tot 31 december 2020 en geldt voor alle ondernemers in de gemeente Gilze en Rijen. Wie het eerst komt, het eerst maalt!


Laat deze kans niet liggen; pak die subsidie!

We begrijpen dat je in deze coronatijd niet meteen aan zonnepanelen denkt. Maar toch is dit misschien juist wél het goede moment. Bovendien kun je dit jaar nog tot 17 december meedoen aan de subsidieronde van het rijk. Ook bij de aanvraag kan de gemeente u ondersteunen. De subsidieronde is open vanaf dinsdag 24 november. Is 2020 voor u nog te vroeg? Dan biedt 2021 weer een nieuwe subsidieronde! Liever eerst wat informatie? Stuur ook daarvoor een e-mail naar duurzaamheid@abg.nl.