Bestuur

Bert Wagemakers | voorzitter

1570174644qktaHF9AtKPOgYMD

Bert Wagemakers | Wagemakers Consultancy


Bert ziet zijn taak als voorzitter in het bestuur coördinerend en initiërend te zijn. Zijn persoonlijke ambitie is ondernemers van Gilze en Rijen voldoende mogelijkheden te bieden tot netwerken; om elkaar te leren kennen, van elkaars business kennis te nemen en op die manier tot zaken te komen. Verder ziet hij het GRIC als één van de belangrijkste belangenbehartigers voor ondernemend Gilze en Rijen richting gemeente en andere overheidsinstanties.


1570174675otJ7W6xcjgsGtLU3

Bert Wagemakers is directeur / eigenaar van Wagemakers Consultancy Wagemakers Consultancy houdt zich bezig met het adviseren van particulieren en ondernemers met betrekking tot o.a. ruimtelijke ordeningstrajecten naar gemeenten en andere overheden. Het bemiddelen in vastgelopen procedures behoort tot het taakveld. Wagemakers Consultancy is tevens actief in Duitsland (gebied Vulkaneifel) met het zoeken naar opportunities in de vastgoedsector voor particulieren en ondernemers.


e-mail: bert@mbwagemakers.nl


.

Mariëlle Moonen | secretaris

1570174709eEOat5Rys6PmfuuU

Mariëlle Moonen | Entendido Vertaalbureau


Sinds februari 2016 vervult Mariëlle Moonen de functie van secretaris van het bestuur. Zij wil zich vooral richten op het verbeteren van de communicatie met de leden en de stakeholders van het GRIC. Mariëlle vindt het belangrijk om te weten wat er leeft onder de ondernemers en daar op in te spelen. Een actief netwerk draagt bij aan het succes van elke onderneming.

1570174741J431HmTAJ8OaWwYJ


Mariëlle Moonen is beëdigd tolk en vertaalster Spaans - Nederlands en eigenaar van Entendido. Het bedrijf tolkt en vertaalt zowel voor bedrijven als voor particulieren en onderscheidt zich door een brede kennis van zowel vrijetijd en sport als management, marketing en onderwijs. Daarnaast geeft Entendido lessen Spaans aan zowel particulieren als bedrijven.


Voor meer informatie ga naar www.entendido.nl of mail naar info@entendido.nl


.

Jolanda van Dongen | penningmeester

1570174762f2WHoNDgQljzcn7a

Jolanda van Dongen | JRTD Montage en Dakwerken


Jolanda van Dongen is sinds maart 2016 penningmeester van het GRIC.

In haar rol als bestuurslid van het GRIC wil ze bijdragen aan het behartigen van de belangen van de leden van het GRIC. Daarnaast zal ze in haar rol als penningmeester zorgdragen voor het juist uitvoeren van het financiële beleid van de vereniging.


15701747839zVZ3w5SvEup1WHA


Jolanda van Dongen is directeur/eigenaar van JRTD Montage, JRTD Dakwerken en JRTD Zetterij. Het bedrijf is gespecialiseerd in dak- en gevelbeplating, kunststof dakbedekking en sinds kort productie en levering van zetwerk en Alucobond (aluminium composiet gevelsysteem).


Voor meer informatie ga naar www.jrtd.nl of mail naar info@jrtd.nl


.

Daphne Marcus | activiteitencommissie

1632299472TKJaDAXa97N5iljM

Daphne Marcus - Daniëls | Marcus | Van Reeven Advocaten


Op 16 september 2021 is Daphne Marcus toegetreden als bestuurslid van GRIC. Samen met Rob de Swart vormt zij de activiteitencommissie.


In de komende jaren gaan zij enthousiast aan de slag met het organiseren van diverse activiteiten voor de leden. Bestaande topics zoals het Captains Dinner met de nieuwjaarsborrel zullen zeker op het programma blijven maar wij hopen de leden ook te gaan verrassen met nieuwe aansprekende activiteiten. Verder staan we uiteraard open voor suggesties, dus als u leuke ideeën heeft neem dan vooral contact op met Daphne of met Rob.

1632299442tkNgFhW521DwXYMm


Na twaalf jaar werkzaam te zijn geweest bij hetzelfde advocatenkantoor werd het tijd voor een nieuwe uitdaging en maakte Daphne per 1 juli 2018 de stap naar een eigen kantoor. Een kantoor met een enthousiast jong team, met veel ervaring op het gebied van strafrecht, personen- en familierecht, letselschade en verbintenissenrecht. Persoonlijke benadering en laagdrempeligheid zijn de pijlers waarop het kantoor rust.


Binnen de advocatuur heeft Daphne zich gespecialiseerd in strafrecht, letselschade en slachtofferzaken. Omdat Daphne de Specialisatieopleiding Strafrecht van het Willem Pompe Instituut te Utrecht met goed gevolg heeft afgerond, mag zij zich strafrechtspecialist noemen.

Ook treedt Daphne op als bijzondere curator in jeugdzaken. Ze heeft naast haar vele ervaring op het gebied van letselschade en slachtofferzaken een ware winnaarsmentaliteit. Ze bijt zich vast in elke zaak, is begaan met haar cliënten en goed bereikbaar. Kernwaarden die haar het beste omschrijven zijn daadkrachtig, oplossingsgericht en ‘to the point’.

Rob de Swart | activiteitencommissie


Rob de Swart | Gift Concept


Sinds maart 2018 is Rob de Swart toegetreden als bestuurslid van GRIC. Samen met Henny Schilder-Riesouw vormt hij de activiteitencommissie.


De activiteitencommissie is verantwoordelijk voor het organiseren van de verschillende activiteiten voor de leden en zij zijn, naast een aantal vaste topics, altijd op zoek naar nieuwe aansprekende activiteiten. Naast de activiteiten voor het lopende jaar staan uiteraard de activiteiten rondom het 70 jarig bestaan van het GRIC in 2019 hoog op de agenda. Samen met de inmiddels in het leven geroepen jubileumcommissie wordt hieraan al hard gewerkt. Mocht je leuke ideeën of suggesties hebben, schroom niet en neem contact met Henny of Rob.


15701748933RxGgLrjEss3XdMKGiftconcept B.V. houd zich bezig met de handel en productie van relatiegeschenken en promotionele artikelen. Wij kijken samen met de afnemer naar het hoe, wat, waar en waarom van communicatie marketing en promotie met name waar het gaat om het inzetten van relatiegeschenken en/of promotionele artikelen. Uiteindelijk is het product wat wij aanbieden het resultaat van een gedegen analyse van de doelgroep en het doel van onze afnemer, binnen de gestelde kosten. Daarnaast produceert Giftconcept b.v. een zeer uitgebreid assortiment Buttons en Sleutelhangers op haar locatie in Rijen.


Voor meer informatie ga naar www.giftconcept.nl of mail naar rob@giftconcept.nl


.

Rob Bosmans| bedrijventerrein Midden Brabant Poort

1620724969mGWgiBkPMeHd0Wfn

Rob Bosmans | TBB Gilze


Per 1 april 2021 is Mark Verhoeven bij EVS Broadcasting Equipment vertrokken. Hij heeft als gevolg daarvan zijn GRIC bestuursfunctie namens Midden Brabant Poort neergelegd. Wij danken Mark voor zijn enthousiasme en inzet gedurende de afgelopen jaren en zullen hem, zodra de situatie het toe laat, vanzelfsprekend op gepaste wijze bedanken!


Rob Bosmans (TBB) neemt, als nieuwe voorzitter van de coöperatie Midden Brabant Poort deze bestuursfunctie per 01-04-2021 over.


1620725073jtZQLZPR4Lu6DKZg

Hans Remijsen | bedrijventerrein Broekakkers Gilze

1617705506zbpnjgEa3Yk9rj8k

Hans Remijsen | Remijsen Truck Service


Hans is met ingang van 2021 toegetreden tot het bestuur van GRIC namens bedrijventerrein Broekakkers.


1620725223bvBXIaY2pfBFmpaH

Peter Douma | bedrijventerrein Haansberg Rijen

1570174925pDEjUHxq0TDkGl68

Peter Douma | Douma Bouwkundig Adviesburo


Sinds begin 2015 maak ik deel uit van het bestuur, inmiddels in de functie als voorzitter, van bedrijventerrein Haansberg te Rijen en vertegenwoordig deze binnen het GRIC.


Naast de huisvesting van ons bureau heb ik ook een geschiedenis met de Haansberg. Ik ben in Rijen-zuid (Middenweg) opgegroeid en was in mijn jeugd veel op het bedrijventerrein te vinden.

In de loop van de jaren heb ik het bedrijventerrein zien groeien en vind ik het een uitdaging om het bedrijventerrein te vertegenwoordigen binnen het GRIC en de gemeente.


1570174963p0XtBuB0rZFU3FfB


Douma Bouwkundig Adviesburo is een allround bouwkundig adviesbureau dat in 1997 is gestart. Wij zijn actief in de woning- en utiliteitsbouw voor zowel renovatie, verbouw en nieuwbouw. Wij beschikken over een brede bouwtechnische kennis, waardoor wij de mogelijkheid hebben om ondersteuning te bieden tijdens het gehele bouwproces waaronder:

  1. Bouwkundig tekenwerk
  2. Bestekken / technische omschrijvingen
  3. Constructieberekeningen en –tekeningen
  4. Directievoering en toezicht.

Onze opdrachtgevers bestaan o.a. uit particulieren, architecten, projectontwikkelaars, bouwbedrijven, woningstichtingen en overheid.


Voor meer informatie ga naar www.douma-bouwmanagement.nl of mail naar info@douma-bouwmanagement.nl


.

Secretariaat


1624450841Yg3Xpp7izUgCfaL1

Martens Support

Anouk Jansen-Martens