Bestuur

Bert Wagemakers | voorzitter

1570174644qktaHF9AtKPOgYMD

Bert Wagemakers | Wagemakers Consultancy


Bert ziet zijn taak als voorzitter in het bestuur coördinerend en initiërend te zijn. Zijn persoonlijke ambitie is ondernemers van Gilze en Rijen voldoende mogelijkheden te bieden tot netwerken; om elkaar te leren kennen, van elkaars business kennis te nemen en op die manier tot zaken te komen. Verder ziet hij het GRIC als één van de belangrijkste belangenbehartigers voor ondernemend Gilze en Rijen richting gemeente en andere overheidsinstanties.


1570174675otJ7W6xcjgsGtLU3

Bert Wagemakers is directeur / eigenaar van Wagemakers Consultancy Wagemakers Consultancy houdt zich bezig met het adviseren van particulieren en ondernemers met betrekking tot o.a. ruimtelijke ordeningstrajecten naar gemeenten en andere overheden. Het bemiddelen in vastgelopen procedures behoort tot het taakveld. Wagemakers Consultancy is tevens actief in Duitsland (gebied Vulkaneifel) met het zoeken naar opportunities in de vastgoedsector voor particulieren en ondernemers.


e-mail: bert@mbwagemakers.nl


.

Mariëlle Moonen | secretaris

1570174709eEOat5Rys6PmfuuU

Mariëlle Moonen | Entendido Vertaalbureau


Sinds februari 2016 vervult Mariëlle Moonen de functie van secretaris van het bestuur. Zij wil zich vooral richten op het verbeteren van de communicatie met de leden en de stakeholders van het GRIC. Mariëlle vindt het belangrijk om te weten wat er leeft onder de ondernemers en daar op in te spelen. Een actief netwerk draagt bij aan het succes van elke onderneming.

1570174741J431HmTAJ8OaWwYJ


Mariëlle Moonen is beëdigd tolk en vertaalster Spaans - Nederlands en eigenaar van Entendido. Het bedrijf tolkt en vertaalt zowel voor bedrijven als voor particulieren en onderscheidt zich door een brede kennis van zowel vrijetijd en sport als management, marketing en onderwijs. Daarnaast geeft Entendido lessen Spaans aan zowel particulieren als bedrijven.


Voor meer informatie ga naar www.entendido.nl of mail naar info@entendido.nl


.

Jolanda van Dongen | penningmeester

1570174762f2WHoNDgQljzcn7a

Jolanda van Dongen | JRTD Montage en Dakwerken


Jolanda van Dongen is sinds maart 2016 penningmeester van het GRIC.

In haar rol als bestuurslid van het GRIC wil ze bijdragen aan het behartigen van de belangen van de leden van het GRIC. Daarnaast zal ze in haar rol als penningmeester zorgdragen voor het juist uitvoeren van het financiële beleid van de vereniging.


15701747839zVZ3w5SvEup1WHA


Jolanda van Dongen is directeur/eigenaar van JRTD Montage, JRTD Dakwerken en JRTD Zetterij. Het bedrijf is gespecialiseerd in dak- en gevelbeplating, kunststof dakbedekking en sinds kort productie en levering van zetwerk en Alucobond (aluminium composiet gevelsysteem).


Voor meer informatie ga naar www.jrtd.nl of mail naar info@jrtd.nl


.

Henny Schilder-Riesouw | activiteitencommissie

1570174825yfxBnStDZOnbHQVu

Henny Schilder-Riesouw - DKT Notarissen


Sinds maart 2015 is Henny Schilder-Riesouw toegetreden als bestuurslid van GRIC. Samen met Rob de Swart vormt zij de activiteitencommissie.


In de komende jaren gaan zij enthousiast aan de slag met het organiseren van diverse activiteiten voor de leden. Bestaande topics zoals het Captains Dinner met de nieuwjaarsborrel zullen zeker op het programma blijven maar wij hopen de leden ook te gaan verrassen met nieuwe aansprekende activiteiten. Verder staan we uiteraard open voor suggesties, dus als u leuke ideeën heeft neem dan vooral contact op met Henny of met Gijs.

15701748436fG6TpjnkgZzWOYS


Henny Schilder-Riesouw is notaris op het kantoor van Daamen de Kort van Tuijl Notarissen aan de Mary Zeldenrustlaan 30 te Gilze en Rijen.

Samen met Mirese Vonhogen staat zij voor u klaar om u te adviseren op alle notariële rechtsgebieden.

Henny heeft veel ervaring met de advisering van ondernemers. Zij kan u begeleiden in de realisatie van de optimale vorm van de onderneming, het scannen en optimaliseren van alle contracten die voor de ondernemer van belang zijn zoals huwelijksvoorwaarden, testamenten en levenstestamenten maar bijvoorbeeld ook aandeelhoudersovereenkomsten. Henny is tevens mediator. Heeft u een conflict waar u samen niet uit komt dan kan zij u via mediation helpen om in overleg tot een gezamenlijk gedragen oplossing te komen.


Meer informatie vindt u op www.dktnotarissen.nl of stuur een e-mail naar h.schilder@dktnotarissen.nl.


.

Rob de Swart | activiteitencommissie


Rob de Swart | Gift Concept


Sinds maart 2018 is Rob de Swart toegetreden als bestuurslid van GRIC. Samen met Henny Schilder-Riesouw vormt hij de activiteitencommissie.


De activiteitencommissie is verantwoordelijk voor het organiseren van de verschillende activiteiten voor de leden en zij zijn, naast een aantal vaste topics, altijd op zoek naar nieuwe aansprekende activiteiten. Naast de activiteiten voor het lopende jaar staan uiteraard de activiteiten rondom het 70 jarig bestaan van het GRIC in 2019 hoog op de agenda. Samen met de inmiddels in het leven geroepen jubileumcommissie wordt hieraan al hard gewerkt. Mocht je leuke ideeën of suggesties hebben, schroom niet en neem contact met Henny of Rob.


15701748933RxGgLrjEss3XdMKGiftconcept B.V. houd zich bezig met de handel en productie van relatiegeschenken en promotionele artikelen. Wij kijken samen met de afnemer naar het hoe, wat, waar en waarom van communicatie marketing en promotie met name waar het gaat om het inzetten van relatiegeschenken en/of promotionele artikelen. Uiteindelijk is het product wat wij aanbieden het resultaat van een gedegen analyse van de doelgroep en het doel van onze afnemer, binnen de gestelde kosten. Daarnaast produceert Giftconcept b.v. een zeer uitgebreid assortiment Buttons en Sleutelhangers op haar locatie in Rijen.


Voor meer informatie ga naar www.giftconcept.nl of mail naar rob@giftconcept.nl


.

Mark Verhoeven | bedrijventerrein Midden Brabant Poort

1559725301FXweyszZvIRb6F7O

Mark Verhoeven | Axon Digital Design


In januari 2014 heeft Axon een nieuw pand betrokken aan Hercules 28 op Midden Brabant Poort. Dit nieuwe bedrijventerrein in Gilze is nog volop in ontwikkeling. Mark Verhoeven is sinds kort voorzitter van de vereniging Bedrijvenpark Midden-Brabant Poort en vanuit die functie vertegenwoordiger in het GRIC-bestuur.


1570174907YKRDchE7H2PQfEGv


Mark Verhoeven is in mei 2006 bij Axon Digital Design BV gestart als Director Operations. Verantwoordelijk voor de complete supply chain met inkoop, logistiek en eindassemblage en het gebouw met de complete infrastructuur. Vanaf 1 juli 2013 wordt de functie van Manager Operations & Strategic Purchaser ingevuld. Axon ontwikkelt toepassingen om beeld en geluid te verwerken in professionele TV studio’s. De producten van Axon worden wereldwijd verkocht en toegepast bij live opnamen. Voorbeelden zijn voetbalwedstrijden, Olympische Spelen, concerten en programma’s zoals Lingo, NOS nieuws, De Wereld Draait Door, etc. Het hoofdkantoor is gevestigd in Gilze. Daarnaast hebben we nog eigen verkoopkantoren in Engeland, China, Singapore, Verenigde Arabische Emiraten, Rusland, Duitsland, Brazilië en België. In Gilze werken 65 medewerkers, totaal zijn we met 85 medewerkers. Er wordt o.a. ingekocht in Nederland, Slowakije, China, Verenigde Staten, Engeland en Duitsland. 95% van alle productieactiviteiten zijn uitbesteed. Dit betreft de assemblage van de elektronica onderdelen (printplaten) en metalen behuizingen.


Voor meer informatie ga naar www.axon.tv of mail naar mark.verhoeven@axon.tv


.

Vacature | bedrijventerrein Broekakkers Gilze


Tijdens de ALV van 2019 heeft Ed van den Bliek afscheid genomen als voorzitter van commissie Broekakkers. Er wordt gezocht naar een opvolger. Heeft u interesse of graag eerst wat meer informatie? Neem dan contact op met het secretariaat via info@gric.nl.


.

Peter Douma | bedrijventerrein Haansberg Rijen

1570174925pDEjUHxq0TDkGl68

Peter Douma | Douma Bouwkundig Adviesburo


Sinds begin 2015 maak ik deel uit van het bestuur, inmiddels in de functie als voorzitter, van bedrijventerrein Haansberg te Rijen en vertegenwoordig deze binnen het GRIC.


Naast de huisvesting van ons bureau heb ik ook een geschiedenis met de Haansberg. Ik ben in Rijen-zuid (Middenweg) opgegroeid en was in mijn jeugd veel op het bedrijventerrein te vinden.

In de loop van de jaren heb ik het bedrijventerrein zien groeien en vind ik het een uitdaging om het bedrijventerrein te vertegenwoordigen binnen het GRIC en de gemeente.


1570174963p0XtBuB0rZFU3FfB


Douma Bouwkundig Adviesburo is een allround bouwkundig adviesbureau dat in 1997 is gestart. Wij zijn actief in de woning- en utiliteitsbouw voor zowel renovatie, verbouw en nieuwbouw. Wij beschikken over een brede bouwtechnische kennis, waardoor wij de mogelijkheid hebben om ondersteuning te bieden tijdens het gehele bouwproces waaronder:

  1. Bouwkundig tekenwerk
  2. Bestekken / technische omschrijvingen
  3. Constructieberekeningen en –tekeningen
  4. Directievoering en toezicht.

Onze opdrachtgevers bestaan o.a. uit particulieren, architecten, projectontwikkelaars, bouwbedrijven, woningstichtingen en overheid.


Voor meer informatie ga naar www.douma-bouwmanagement.nl of mail naar info@douma-bouwmanagement.nl


.