Henny Schilder-Riesouw | activiteitencommissie

1570174825yfxBnStDZOnbHQVu

Henny Schilder-Riesouw - DKT Notarissen


Sinds maart 2015 is Henny Schilder-Riesouw toegetreden als bestuurslid van GRIC. Samen met Rob de Swart vormt zij de activiteitencommissie.


In de komende jaren gaan zij enthousiast aan de slag met het organiseren van diverse activiteiten voor de leden. Bestaande topics zoals het Captains Dinner met de nieuwjaarsborrel zullen zeker op het programma blijven maar wij hopen de leden ook te gaan verrassen met nieuwe aansprekende activiteiten. Verder staan we uiteraard open voor suggesties, dus als u leuke ideeën heeft neem dan vooral contact op met Henny of met Gijs.

15701748436fG6TpjnkgZzWOYS


Henny Schilder-Riesouw is notaris op het kantoor van Daamen de Kort van Tuijl Notarissen aan de Mary Zeldenrustlaan 30 te Gilze en Rijen.

Samen met Mirese Vonhogen staat zij voor u klaar om u te adviseren op alle notariële rechtsgebieden.

Henny heeft veel ervaring met de advisering van ondernemers. Zij kan u begeleiden in de realisatie van de optimale vorm van de onderneming, het scannen en optimaliseren van alle contracten die voor de ondernemer van belang zijn zoals huwelijksvoorwaarden, testamenten en levenstestamenten maar bijvoorbeeld ook aandeelhoudersovereenkomsten. Henny is tevens mediator. Heeft u een conflict waar u samen niet uit komt dan kan zij u via mediation helpen om in overleg tot een gezamenlijk gedragen oplossing te komen.


Meer informatie vindt u op www.dktnotarissen.nl of stuur een e-mail naar h.schilder@dktnotarissen.nl.


.